Як досягти ефекту свіжої, сяючої шкіри?

Коротка відповідь: важливий регулярний догляд. Який рекомендує сайт https://ktvm.com.ua/!

Сила у натуральних інгредієнтах

Природність у всьому! У природи вже є все необхідне, щоб ваша шкіра мала чудовий вигляд. Цієї весни ми рекомендуємо звернути увагу на продукти з екстрактом троянди, щоб подбати про шкіру та отримати задоволення від ніжного аромату.

Як досягти ефекту свіжої, сяючої шкіри?

Корисні властивості троянди відомі давно. Рожеві пелюстки містять олії, вітаміни, органічні кислоти та інші речовини, що підтримують вашу шкіру та красу.

Засобами можна знайти інгредієнт під назвою Rosa Damascena Flower Water – вода з Дамаської троянди. Рожева вода має прекрасний розслаблюючий аромат, містить антиоксидантні речовини — всього понад 95 сполук, у тому числі флавоноїди та вітамін С.

Засоби з рожевою водою на весну

Базовий ритуал догляду може ґрунтуватися на двох етапах: очищенні з міцелярною водою та зволоженні з гель – кремом.

Міцелярна вода з рожевою водою дбайливо, але якісно видаляє косметику та забруднення з обличчя, очей та губ: швидко та без зайвого тертя. Делікатний склад зволожує та заспокоює чутливу шкіру. Цитрусові кислоти покращують колір обличчя, освітлюють і вирівнюють тон, надаючи тьмяній шкірі сяйво вже першому етапі догляду.

Як досягти ефекту свіжої, сяючої шкіри?

Зволожуючий крем для сухої та чутливої шкіри пом’якшує та забезпечує тривале зволоження до 48 годин. Антиоксиданти захищають шкіру від шкідливого впливу агресивних зовнішніх факторів. Завдяки рожевій воді формула заспокоює та дарує відчуття комфорту.

В результаті ваша шкіра набуває здорового кольору і природного сяйва, до вас повертається вид, що відпочив.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *